ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απέτυχε αλλά τώρα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του για να μην καταστραφεί!

Ο Παναθηναϊκός απώλεσε και αυτό το πρωτάθλημα, ωστόσο πρέπει να βρει ξανά τον εαυτό του προκειμένου η σεζόν να μην είναι καταστροφική.

Απέτυχε αλλά τώρα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του για να μην καταστραφεί!

Η χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη αποτελεί την… ταφόπλακα για το φετινό πρωτάθλημα. Τη στιγμή που η ΑΕΚ έχασε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία με νίκη επί του Άρη στη Λεωφόρο να βρεθεί ξανά στο -1 από την Ένωση.

Οι Πράσινοι για μια ακόμη φορά πυροβόλησαν τα πόδια τους, ηττήθηκαν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και έχασαν την μεγάλη αυτή η ευκαιρία ενώ έμειναν εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος. Το Τριφύλλι πλέον πρέπει να κοιτάξει να συνέλθει άμεσα καθώς κινδυνεύει να χάσει τα πάντα και η σεζόν να γίνει καταστροφική. Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δυο ματς, που πρέπει να πάρει για να τερματίσει δεύτερος, αλλά φυσικά πρέπει να κατακτήσει και το Κύπελλο.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ μέσα σε μια ομάδα πέταξε στα σκουπίδια όλα όσα έχτιζε κατά τη διάρκεια των πλέι οφ. Ο Τούρκος κατέβασε ένα σύνολο χωρίς αρχή, μέση και τέλος με αποτέλεσμα να επικρατήσει το απόλυτο χάος. Ένα χάος που εκμεταλλεύτηκε ο Άρης και πήρε αυτό το τρίποντο.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.877 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να μαζέψει τα κομμάτια του και να συγκεντρωθεί, προκειμένου να μην ξεκινήσει και η νέα σεζόν με τους χειρότερους οιωνούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.