ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΜΠΑΜ από Γιαννακόπουλο για Ναν: «Δεν θα πας πουθενά»!

Φωτιές άναψε με story στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Κέντρικ Ναν!

ΜΠΑΜ από Γιαννακόπουλο για Ναν: «Δεν θα πας πουθενά»!

Μεταμεσονύκτια «βόμβα» με υπονοούμενο από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα story με το οποίο πέταξε… βόμβα για παραμονή του Κέντρικ Ναν!

Συγκεκριμένα τραγουδώντας το «Δεν θα πας πουθενά» της Πέγκυς Ζήνα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε μια παραποίηση των στίχων με το όνομα του Αμερικανού γκαρντ του εξάστερου, συνεχίζοντας με το…. δεν θα πας πουθενά, ανάβοντας φωτιές!

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.810 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεδομένα ο Παναθηναϊκός επιθυμεί την παραμονή του Ναν στην ομάδα και όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό κάνει προσπάθειες για να τον κρατήσει με μια πολύ μεγάλη πρόταση η οποία δύσκολα μπορεί να απορριφθεί από τον παίκτη που είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της φετινής πορείας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.