ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να σπάσει την έδρα της Μακάμπι και να πάρει ξανά το πλεονέκτημα

Την προσπάθεια για να πάρει την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου συνεχίζει απόψε ο Παναθηναϊκός από το Βελιγράδι, όπου αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον 3ο αγώνα της σειράς των Playoffs (20:00, NovaSports 4).

Να σπάσει την έδρα της Μακάμπι και να πάρει ξανά το πλεονέκτημα

Με το σκορ να βρίσκεται στο 1-1, ίσως το σημερινό παιχνίδι να είναι το σημαντικότερο όλης της σειράς. Ο νικητής θα εκτός ότι θα προηγηθεί στο σκορ, θα πάρει και σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει του 4ου αγώνα της Μεγάλης Πέμπτης, ενώ παράλληλα θα μεταφέρει τεράστια πίεση στον αντίπαλο.

Στόχος φυσικά του «τριφυλλιού» είναι να κάνει το break στην ανεπίσημη έδρα της Μακάμπι και φυσικά να πάρει πίσω το πλεονέκτημα της έδρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Έργκιν Αταμάν δεν υπολογίζει στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που έχει τεθεί νοκ-άουτ από τα δύο ματς του Βελιγραδίου, λόγω προβλήματος υγείας. Από τη μεριά του, ο Όντετ Κάτας περιμένει να δει τις τελευταίες εξετάσεις που θα κάνει απόψε ο Ουέιντ Μπόλντγουιν για να δει εάν θα τον συμπεριλάβει στη 12άδα ή όχι.

Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ;
Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ; 9.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την αναμέτρηση ορίστηκαν να διευθύνουν οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Λούκα Καρντούμ (Κροατία).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της σειράς:

Game 1 Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91 Game 2 Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79 Game 3 (30/04, 20:00) Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός Game 4 (02/05, 21:45) Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός Game 5 (αν χρειαστεί 08/05) Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.