ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΠΑΝΑΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ: Για το break που θα φέρει τη σειρά στο ΟΑΚΑ!

Το παιχνίδι της ζωής του στη φετινή Ευρωλίγκα δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κοντράρεται με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο Βελιγράδι, στον 4ο αγώνα των Playoffs (21:45, NovaSports Prime).

ΠΑΝΑΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ: Για το break που θα φέρει τη σειρά στο ΟΑΚΑ!

Οι «πράσινοι» μετά από τρία παιχνίδια βρίσκονται πίσω στις νίκες με 2-1, έχοντας μάλιστα παράπονα από τις αποφάσεις των διαιτητών τόσο στο πρώτο όσο και στο τρίτο ματς. Το «τριφύλλι» απόψε δεν έχει κανένα περιθώριο για ήττα, αφού αυτόματα θα μείνει εκτός του Final 4. Ως εκ τούτου, ζητούμενο για την ομάδα του Έργκιν Αταμάν είναι η νίκη, μέσω της οποίας η σειρά θα οδηγηθεί σε πέμπτο ματς στο ΟΑΚΑ, με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το Βερολίνο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ως αμφίβολο τον Ουέιντ Μπόλντγουιν, που δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο και το τρίτο ματς, εξαιτίας προβλήματος στον οπίσθιο μηριαίο, όμως προπονήθηκε την Τετάρτη (01/05) και ίσως αγωνιστεί.

Διαιτητές για το συγκεκριμένο αγώνα ορίστηκαν οι Ίλια Μπελόσεβιτς από τη Σερβία, Μεντί Ντιφαλά από τη Γαλλία και Μίλαν Νέντοβιτς από τη Σλοβενία.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 25.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της σειράς:

Game 1 Παναθηναϊκός -Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91 Game 2 Παναθηναϊκός -Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79 Game 3 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός 85-83 Game 4 (02/05, 21:45) Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός Game 5 (αν χρειαστεί, 07/05) Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.