ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό η Μακάμπι – Θέλει να βάλει 2.000 Ισραηλινούς!

Η Θύρα 13 ήθελε να κάνει αυθημερόν απόβαση στο Βελιγράδι, αλλά η Μακάμπι απάντησε αρνητικά και θέλει να βάλει στο γήπεδο 2.000 οπαδούς της.

Αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό η Μακάμπι - Θέλει να βάλει 2.000 Ισραηλινούς!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μακάμπι σήμερα στο Βελιγράδι. Οι πράσινοι μετά την διαιτητική σφαγή της Τρίτης δίνουν σήμερα ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Σε περίπτωση νίκης η σειρά επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ενώ σε περίπτωση ήττας το Τριφύλλι αποκλείεται.

Η Θύρα 13 λοιπόν ήθελε να έρθει αυθημερόν στο Βελιγράδι, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Αταμάν.

Το «τριφύλλι», από την μεριά του, κατέθεσε επίσημο αίτημα, ζητώντας να έχει περίπου 250 φίλους του στη «Χάλα Πιονίρ» ενόψει του κομβικού Game 4. Άλλωστε, η κινητοποίηση στο «πράσινο» κοινό ήταν άμεση, βλέποντας πως τα παιχνίδια δεν δίνονται πλέον κεκλεισμένων των θυρών και η Θύρα 13 ετοίμαζε… αυθημερόν απόβαση.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 24.902 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, οι Ισραηλινοί δεν έκαναν δεκτό το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor, για να έχει και το «τριφύλλι» τη δική του εξέδρα, η οποία θα ήταν αναλογικά μικρότερη των γηπεδούχων. Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν πως η Μακάμπι θέλει να μπουν περίπου 2.000 οπαδοί της στο ματς – τελικό της Μεγάλης Πέμπτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.