ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Ραγδαίες οι εξελίξεις σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Ραγδαίες οι εξελίξεις σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μετά το επεισόδιο του Μάκη Γκαγκάτση και του Ματίας Αλμέιδα στο ντέρμπι των δύο ομάδων (3-2) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας.

Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής ανάμεσα στις δύο πλευρές και ήρθε να προστεθεί σε άλλα σημαντικά γεγονότα που είχαν ήδη ραγίσει το γυαλί.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 87.303 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.