ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης: «Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό με την αύρα του Πάρη»

Όλα όσα ανέφερε ο Χρήστος Σερέλης .

Σερέλης: «Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό με την αύρα του Πάρη»

Ο Χρήστος Σερέλης σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και αφιέρωσε την επικράτηση στον Πάρη Δερμένη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι και, με την αύρα του Πάρη, πήραμε τη νίκη. Επιτέλους, δώσαμε μεγάλες μάχες στα ριμπάουντ, βάλαμε το κορμί μας. Το τρίποντο του Παπαπέτρου ήταν πολύ σημαντικό, ενώ και ο Καλαϊτζάκης ήταν πολύ καθοριστικός για να δείξει και στους υπόλοιπους τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε άμυνα.

Δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός, ξέρουμε ότι η Μακάμπι μας έχει νικήσει δύο φορές στην έδρα μας. Θεωρώ πως θα είμαστε διπλά και τριπλά πιο συγκεντρωμένοι. Αξίζουμε να πάμε στο Final 4, η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά θεωρώ ότι το αξίζουμε περισσότερο
».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 26.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.