ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!

Eξελίξεις με τον Κέβιν Πάντερ!

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!

«Βόμβα» από Σερβία για τον Κέβιν Πάντερ!

Ο Αμερικανός γκαρντ της Παρτίζαν, που το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά αποφάσισε να παραμείνει στο Βελιγράδι, φαίνεται ότι αποχωρεί από την ομάδα του Ομπράντοβιτς!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Informer» o Πάντερ, ο Πάντερ ξενοικιάζει το διαμέρισμα που μένει, την 1η Ιουλίου, Έχει ήδη αποχαιρετήσει τους γείτονες και τους γνωστούς του και τους είπε ότι φεύγει από την Παρτιζάν!

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σημειωθεί ότι όταν ανανέωσε με την Παρτίζαν, ζήτησε αμέσως να μετακομίσει σε νέα τοποθεσία. Αυτή τη φορά, αν και έχει συμβόλαιο για τη σεζόν 2024/25. ανακοίνωσε ότι θα μετακομίσει από το σημερινό του σπίτι, αλλά δεν ψάχνει για νέο, κάτι που είναι άλλη μια ένδειξη ότι δεν σχεδιάζει να μείνει στο Βελιγράδι μετά το καλοκαίρι!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.