ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποκάλυψη Κάτας για Μπόλντγουιν, ενόψει Παναθηναϊκού – Πονοκέφαλος για έναν ακόμη!

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης της Μακάμπι με τη Χάποελ Χολόν, ο Όντεντ Κάτας, έκανε μια σημαντική ανακάλυψη ενόψει του Game 5 με τον Παναθηναϊκό!

Αποκάλυψη Κάτας για Μπόλντγουιν, ενόψει Παναθηναϊκού - Πονοκέφαλος για έναν ακόμη!

Διπλός «πονοκέφαλος» στη Μακάμπι ενόψει Παναθηναϊκού!

Η ομάδα του Λαού, λίγες ημέρες πριν το Game 5 του ΟΑΚΑ, έχει να δώσει μια σημαντική αναμέτρηση για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, αντιμετωπίζοντας την Χάποελ Χολόν το βράδυ του Μ. Σαββάτου (4/5)!

Ωστόσο ο προπονητής της Μακάμπι, Όντεντ Κάτας, προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη! Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι ο Ντουέιν Μπόλντγουιν, δεν θα είναι στη διάθεση του ενόψει του ματς της Τρίτης στο ΟΑΚΑ!

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.339 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο μεταξύ ο Κάτας, έχει έναν ακόμη πονοκέφαλο, αφού νοκ άουτ για το ματς με τη Χάποελ είναι και ο Σόρκιν ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του ακόμη και για το ματς της Τρίτης θα κριθεί την τελευταία στιγμή!

στοπ» του Σόρκιν, σταμάτησε στα ίσια στον Σλούκα" />στοπ» του Σόρκιν, σταμάτησε στα ίσια στον Σλούκα" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.