ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στα πράσινα ο Μπάλντοκ!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι από τη νέα σεζόν ο έμπειρος δεξιός μπακ και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ, με το τριφύλλι να προχωρά στη δεύτερη προσθήκη του μετά τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς!

Παναθηναϊκός: Στα πράσινα ο Μπάλντοκ!

Η σεζόν για τον Παναθηναϊκό μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί, αφού εκκρεμούν τα δυο ματς των playoffs με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αλλά και ο τελικός Κυπέλλου με τον Άρη ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι πράσινοι δεν συνεχίζουν να σχεδιάζουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν!

Έτσι το τριφύλλι προχωρά στη δεύτερη μεταγραφή του μετά τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, καθώς από τη νέα σεζόν θα έχει στο ρόστερ, τον Τζορτζ Μπάλντοκ!

Ο 31χρονος δεξιός μπακ από τη στιγμή που πήρε το ελληνικό διαβατήριο (έχει ρίζες απ’ τη χώρα μας) είναι μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Διαθέτει καλά στοιχεία για τη θέση που αγωνίζεται και φυσικά την σημαντική εμπειρία απ’ το κορυφαίο επίπεδο, τα Αγγλικά πρωταθλήματα.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση αφού ο Παναθηναϊκός κινήθηκε μυστικά και γρήγορα προκειμένου να αποσπάσει θετική απάντηση από τον έμπειρο ποδοσφαιριστή που μετρά περισσότερες από 400 συμμετοχές στα γήπεδα της Αγγλίας, με μοναδική εκκρεμότητα πλέον να είναι η ανακοίνωση με το συμβόλαιο του παίκτη να έχει τριετή διάρκεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.