ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»

Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό της Ντόρτμουντ, Αντώνη Παπαδόπουλο, κάνει λόγο γερμανικό Μέσο ενημέρωσης.

«Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»

Η σεζόν μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει ήδη προχωρήσει σε δυο κινήσεις ενόψει της επόμενης σεζόν στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ, με την απόκτηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, η οποία έχει πάρει επίσημη μορφή, αλλά και με τη συμφωνία με τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Οι «πράσινοι» όμως φαίνεται ότι συνδέονται με ένα ακόμη όνομα, αυτή τη φορά από την Bundesliga.

Σύμφωνα λοιπόν με το γερμανικό Sky Sports και τον ρεπόρτερ της ΝτόρτμουντΜάρλον Ιρλμπάχερ, το «τριφύλλι» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού των Βεστφαλών, Αντώνη Παπαδόπουλου!

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.973 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για παίκτη που έχει γερμανικό διαβατήριο και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη χώρα, στα γήπεδα της οποίας έχει ωριμάσει ποδοσφαιρικά, αφού στην ως τώρα πορεία του έχει φορέσει τη φανέλα των Βέιμπλινγκεν, Άαλεν, Χάλεσχερ και Ντόρτμουντ.

Το συμβόλαιο του με τον σύλλογο της Βεστφαλίας λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως υποστηρίζει ο Ιρλμπάχερ, πέραν του Παναθηναϊκού, ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Τσβόλε, χωρίς να υπάρχει κάποια συμφωνία.

Ωστόσο στο δημοσίευμα δεδομένα, ξεκαθαρίζεται ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ο Αντώνης Παπαδόπουλος να ανανεώσει με τη Ντόρτμουντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.