ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με τον Χουάντσο ο Παναθηναϊκός για την πρόκριση στο Final Four!

Με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να βρίσκεται κανονικά στη 12αδα, θα υποδεχθεί τη Μακάμπι ο Παναθηναϊκό την Τρίτη (7/5) στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση στο Final Four!

Με τον Χουάντσο ο Παναθηναϊκός για την πρόκριση στο Final Four!

Ανατροπή με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

Ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού, μπορεί να μην κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του Εργκιν Αταμάν στα ματς του Βελιγραδίου με τη Μακάμπι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει και για το Game 5!

Όπως δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν, στη media day ενόψει του αυριανού “τελικού” στον οποίο θα κριθεί αν ο εξάστερος θα επιστρέψει σε Final Four έπειτα από 12 χρόνια, ο Ερνανγκόμεθ θα βρεθεί κανονικά στη 12αδα!

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.583 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Χουάντσο έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Κυριακής του Πάσχα (5/5), ανέβασε ρυθμό αφού είχε χάσει αρκετές προπονήσεις λόγω της νοσηλείας του στο νοσοκομείο της Ισπανίας, όμως ξεπέρασε το πρόβλημα, κρίθηκε πως είναι σε κατάσταση να παίξει και θα είναι στη διάθεση του Αταμάν.

Προφανώς ο Ισπανός φόργουορντ δεν είναι 100% έτοιμος για ένα τέτοιο ματς και μένει να φανεί αν και πόσο θα τον χρησιμοποιήσει ο Τούρκος τεχνικός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.