ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τελευταία σφυγμομέτρηση: Το εντελώς απροσδόκητο ποσοστό που θα πιάσει η Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές

Δε φαντάζει πιθανό είπατε; Καλά...

Τελευταία σφυγμομέτρηση: Το εντελώς απροσδόκητο ποσοστό που θα πιάσει η Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές

Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τη Νέα Δημοκρατία;

Η ΝΔ θα πάρει πάνω από 33 % - Ο Κασσελάκης έχει στρίψει το τιμόνι στην Κεντροδεξιά»" />ΕΔΩ*» με τον Σταμάτη Ζαχαρό μίλησε ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης. Οι στρατηγικές των κομμάτων εν όψει των ευρωεκλογών και οι μετρήσεις των δημοσκοπήσεων. Οι κινήσεις των πολιτικών αρχηγών και οι εξελίξεις στην Κεντροαριστερά. 02/05/2024" />

Και τώρα… τρέχουμε!

Μπορεί να είναι Πάσχα και, ως εκ τούτου, τα επιτελεία των κομμάτων να σήκωσαν ελαφρώς το πόδι από το γκάζι, όμως η δουλειά ποτέ δεν σταματάει και όλοι θέλουν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για την παράταξή τους.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 1.096.964 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τις μετρήσεις εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.