ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με λύσσα για τη νίκη στο καυτό ΟΑΚΑ!

Τη Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται απόψε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, στο 5ο και τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι για τα Playoffs της Euroleague (21:15, Novasports Prime).

Με λύσσα για τη νίκη στο καυτό ΟΑΚΑ!

Τα πράγματα είναι εντελώς ξεκάθαρα, αφού η ομάδα που θα πάρει τη νίκη, αυτόματα θα βρεθεί και στο Final 4 του Βερολίνου, ενώ ο ηττημένος θα ολοκληρώσει την παρουσία του στη διοργάνωση. Έτσι, οι «πράσινοι» με την ώθηση των φιλάθλων τους ψάχνουν τη νίκη για να βρεθούν και πάλι σε Final 4 μετά από το 2012.

Στο σημερινό, παιχνίδι της 10ετίας, όπως το χαρακτήρισε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν με πλήρη σύνθεση, αφού και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα είναι διαθέσιμος. Από την άλλη, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, πιθανότατα θα αγωνιστεί χωρίς τον Ουέιντ Μπόλντγουιν.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και ο Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία).

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.842 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της σειράς: 23/4 Παναθηναίκός-Mακάμπι Τελ Αβίβ 87-91 25/4 Παναθηναίκός-Mακάμπι Τελ Αβίβ 95-79 30/4 Mακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναίκός 85-83 2/5 Mακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναίκός 88-95 7/5 Παναθηναίκός-Mακάμπι Τελ Αβίβ (21:15)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.