ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Ανάρτηση με πλατεία Συντάγματος και 2012 ενόψει του Game 5 στο ΟΑΚΑ (pic, vid)

Απόψε ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι για το Game 5 και όλα τα φώτα της Euroleague πέφτουν στο ΟΑΚΑ.

Euroleague: Ανάρτηση με πλατεία Συντάγματος και 2012 ενόψει του Game 5 στο ΟΑΚΑ (pic, vid)

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι έτοιμη για τη σπουδαία αναμέτρηση, αλλά με τη Εuroleague να βάζει και τον κόσμο στο κλίμα!

Στα social media της διοργανώτριας, «ανέβηκε» φωτογραφία με την πλατεία Συντάγματος, ενώ ακολούθησε ανάρτηση με ένα βίντεο από το ιστορικό Game 5 του 2012 στο ΟΑΚΑ στο οποίο ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει της Μακάμπι παίρνοντας το εισιτήριο για το Final Four της Κωνσταντινούπολης!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.