ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Ο Ερντογάν είδε το ματς, μένω στον Παναθηναϊκό και του χρόνου»

Ολα όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αταμάν: «Ο Ερντογάν είδε το ματς, μένω στον Παναθηναϊκό και του χρόνου»

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση για το Final Four του Βερολίνου, με τον Εργκίν Αταμάν να αποκαλύπτει στη συνέντευξη Τύπου ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επικοινώνησε μαζί του.

Μάλιστα, ανάφερε ότι ο Ερντογάν παρακολούθησε το Game 5 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι.

Όσα είπε ο Αταμάν «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, για την ομάδα, για τον πρόεδρο Γιαννακόπουλο, για όσους πίστεψαν σε εμάς, πίστεψαν σε εμένα από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην Αθήνα. Κάναμε σπουδαία δουλειά, σας ευχαριστώ και εσάς στην Τουρκία, στον πρόεδρο Ερντογάν που είδε τον αγώνα και προσπάθησε να με πάρει αμέσως τηλέφωνο.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.884 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαι περήφανος για τη σχέση Ελλάδας – Τουρκίας. Σεβασμός στη Μακάμπι, που έκανε σπουδαία σειρά. Απόψε πίεσε μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο, όμως βρήκαμε τρόπο για να νικήσουμε. Είχα εξηγήσει μετά από το πρώτο ματς ότι θα πάμε στο Final Four και έτσι θα μείνω στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.