ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid)

Ένα επικό σκηνικό κατέγραψε η κάμερα του Panathinaikos24.gr, με τον Κώστα Σλούκα να αποθεώνει τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid)

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται όλοι στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, με τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν να είναι πραγματικά ανεπανάληπτες.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε στην κάμερα του Panathinaikos24.gr, σε συνέντευξη που θα δείτε αργότερα στο σάιτ μας. Κατά την διάρκεια αυτής έλαβε χώρα ένα επικό σκηνικό.

Ο Κώστας Σλούκας πλησίασε τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη την ώρα που έδινε τη συνέντευξη, τον πήρε αγκαλιά και είπε: «Αυτός είναι αυτός.Το καθάρισε, αυτός»!

Παναθηναϊκός AKTOR – Φενερμπαχτσέ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Φενερμπαχτσέ LIVE STREAMING 6.695 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το επικό σκηνικό στην κάμερα του Panathinaikos24.gr:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.