ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αδιανόητη ΤΡΕΛΑ στο ΟΑΚΑ μετά από τρίποντο του Ναν: «Και το βράδυ, το βραδάκι…»!

Το ΟΑΚΑ τινάχτηκε όταν ο Κέντρικ Ναν, ένα λεπτό πριν το τέλος του Game 5 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι, έστειλε τη διαφορά στο +10 και το τριφύλλι στο Βερολίνο!

Αδιανόητη ΤΡΕΛΑ στο ΟΑΚΑ μετά από τρίποντο του Ναν: «Και το βράδυ, το βραδάκι...»!

Στο «Βερολίνο θα είναι ωραία»!

Αυτό το σύνθημα όπως και πολλά ακόμη ακούστηκαν το βράδυ της 7ης Μαϊου στο ΟΑΚΑ! Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο Final Four έπειτα από 12 χρόνια και πάει στη Mercedes Benz Arena, για να σηκώσει το έβδομο ευρωπαϊκό!

Η νίκη επί της Μακάμπι δεν ήρθε εύκολα στο πέμπτο ματς. Ο κόσμος ήταν από νωρίς στις κερκίδες, έκανε το ΟΑΚΑ… ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ και έδειξε στους παίκτες του Κάτας ότι θα πρέπει να… μοχθήσουν για να φύγουν με νίκη.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.973 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον εξάστερο ήταν ο Κέντρικ Ναν! Ο Αμερικανός πριν την επισημοποίηση της διετούς παραμονής του στο τριφύλλι, πέτυχε 26 πόντους και τρέλανε όλο το ΟΑΚΑ με το Clutch style του!

Το ΟΑΚΑ τινάχτηκε όταν ο Κέντρικ Ναν, ένα λεπτό πριν το τέλος του Game 5 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι, έστειλε τη διαφορά στο +10 και το τριφύλλι στο Βερολίνο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.