ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ περιγραφή: «Eλευθερία ή θάνατος! Ο μύθος του Παναθηναϊκού είναι ξανά εδώ, δεν έχω ξαναδεί τέτοιες σκηνές»

Ο σπίκερ της Ευρωλίγκας, έκανε μια ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ περιγραφή όταν οι πανηγυρισμοί στο ΟΑΚΑ ξεκίνησαν για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final Four

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ περιγραφή: «Eλευθερία ή θάνατος! Ο μύθος του Παναθηναϊκού είναι ξανά εδώ, δεν έχω ξαναδεί τέτοιες σκηνές»

Σκηνές αποκάλυψης και ατελείωτης χαράς στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι στο Final Four μετά από 12 χρόνια, καθώς νίκησε τη Μακάμπι στο Game 5 των playoffs και πάει στο Βερολίνο για να ράψει το έβδομο ευρωπαϊκό της ιστορίας του!

Όσα διαδραματίστηκαν στο φινάλε της αναμέτρησης ήταν ανατριχιαστικά και ο Σπίκερ της Ευρωλίγκας, τα έκανε ακόμη περισσότερο! Η περιγραφή του είναι ανατριχιαστική!

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.973 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο των πανηγυρισμών και ακούστε όσα είπε, αλλά και τη φράση του στα ελληνικά!

«Σίγουρα παίρνει πολύ χρόνο να πας από την αναρχία στην κανονικότητα. Τώρα ξεπερνούν την κανονικότητα.Eλευθερία ή θάνατος. Ο μύθος του Παναθηναϊκού ζει! Για αυτούς! Από τον θάνατο στην ελευθερία. Ο Εργκίν Αταμαν, όπως τα κειμήλια της αρχαίας αθήνας, επανέφερε τα σαπισμένα συντρίμμια του παναθηναϊκού στo πρώτερο μεγαλείο τους. Από την χειρότερη χρονιά στην ιστορία τους, στο πρώτο φάιναλ φορ μετά από χρόνια. Και θα πάνε μέχρι το τελευταίο κομμάτι της περιόδου για πρώτη φορά μετά την εποχή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Πανηγυρισμοί με φίλους και οικογένεια. Φωτοβολίδες εκτοξεύονται από τους πάγκους. Απόψε ο Παναθηναϊκός κλείνει το ματς χωρίς τον Σλούκα. Δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου σκηνές ακριβώς όπως αυτή. Ο Εργκιν Αταμαν (γίνεται) αυτομάτως θρύλος. Η ξηρασία τελείωσε»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.