ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αήττητε Παναθηναϊκέ»

Η Εκδοτική Belle Epoque, υπό την αιγίδα του Παναθηναϊκού Α.Ο., κυκλοφορεί ένα συλλεκτικό, επετειακό λεύκωμα, γεμάτο εκατοντάδες φωτογραφίες, αδημοσίευτα ντοκουμέντα και άγνωστες σπαρταριστές φωτογραφίες, αφιερωμένο στο θρυλικό «αήττητο πρωτάθλημα» του 1964.

«Αήττητε Παναθηναϊκέ»

Πόσο σπουδαίος ήταν ο Άθλος του Στιέπαν Μπόμπεκ; Τόσο σπουδαίος που υμνήθηκε από τον Νίκο Ξυλούρη και τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ο «Στρατηγός» Μίμης Δομάζος, ο «Πολέμαρχος» Αριστείδης Καμάρας, το «Πουλί» Τάκης Οικονομόπουλος, ο «Τάκαρος» Λουκανίδης, ο «Μπουλντόζας» Βαγγέλης Πανάκης και οι υπόλοιποι ανίκητοι ημίθεοι συνέθεσαν μια από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες που έπαιξαν ποτέ μπάλα σε τούτο τον τόπο.

Με οχυρό τη Λεωφόρο και με απίθανες εξορμήσεις σε έδρες όπου επικρατούσε το δίπτυχο «λάσπη και αίμα», οι λεβέντες του Μπόμπεκ αφομοίωσαν το πρωτοπόρο σύστημα 4-3-3, αγνόησαν τις αμφιβολίες και τη χλεύη του Τύπου, και έφτασαν σε ένα πραγματικό Έπος. Ολοκλήρωσαν τη σεζόν χωρίς να ηττηθούν ούτε μισή φορά.

Το βιβλίο «Αήττητε Παναθηναϊκέ» υπογράφει ο ιστορικός ερευνητής Ανδρέας Οικονόμου και είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.vivliapao.gr και σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.406 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.