ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτοί είναι οι όροι του NBA out στο συμβόλαιο του Κέντρικ Ναν

Ο Παναθηναϊκός θα είναι μέχρι το 2026 το "σπίτι" του Κέντρικ Ναν, με τον Αμερικανό να ανανεώνει με τον εξάστερο το συμβόλαιο του και να διατηρεί το δικαίωμα χρήσης NBA Out.

Αυτοί είναι οι όροι του NBA out στο συμβόλαιο του Κέντρικ Ναν

Θα μείνει εδώ μέχρι το 2026 και θα συνεχίζει να τρομάζει τους αντιπάλους!

Ο Κέντρικ Ναν, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, θα φορά τη βαρύτερη φανέλα της Ευρώπης για δυο ακόμη χρόνια έχοντας τρελάνει τον κόσμο αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος αρκετές ημέρες πριν είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την παραμονή του παίκτη.

Μάλιστα ο Ναν, διατηρεί το δικαίωμα χρήσης NBA Out σε περίπτωση που θέλει να επιστρέψει ξανά στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στην άκρη του Ατλαντικού.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.962 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιοι είναι όμως οι όροι;

Τα πράγματα είναι απλά και ευνοούν τον Παναθηναϊκό. Και αυτό γιατί ο Κέντρικ Ναν, για να ξαναπεράσει τον Ατλαντικό και να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ θα πρέπει όποια ομάδα τον προσεγγίσει να του εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο εγγυημένο για μια ολόκληρη σεζόν.

Η διορία για να συμβεί αυτό θα είναι μέχρι τα μέσα Ιουλίου, όταν δηλαδή οι αγορές στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ θα γίνονται σε μεγάλο βαθμό!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.