ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χτύπημα» Γιαννακόπουλου για Final Four και εισιτήρια!

To σχόλιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις ομάδες του Final Four και τα εισιτήρια!

«Χτύπημα» Γιαννακόπουλου για Final Four και εισιτήρια!

Η ζήτηση ξεπερνά κατά πάρα πολύ την προσφορά για τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού για το Final 4, σε σημείο που και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου.

Όπως είπε, θα ήθελε να είχαν προκριθεί Μονακό και Μπαρτσελόνα στο Final 4, αλλά αντ’ αυτών προκρίθηκαν δύο ακόμη ομάδες που κουβαλούν πολύ κόσμο στο Βερολίνο

«Όλοι θέλαμε να έχουν έρθει διαφορετικά ίσως τα αποτελέσματα χθες, μόνο και μόνο για να έχουμε παραπάνω εισιτήρια. Είναι κάπου 435, 454 εισιτήρια, που πρέπει να διατεθούν σε κόσμο που έχει διαρκείας, που έχει παρουσία συνεχόμενη στο ΟΑΚΑ. Δυστυχώς εγώ δεν έχω εισιτήρια να εξυπηρετήσω καλά-καλά την οικογένειά μου. Λαμβάνω μηνύματα από πολύ κόσμο, αλλά όσο κι αν σας αγαπάω, δυστυχώς δεν έχω ούτε ένα εισιτήριο για δείγμα. Θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ΚΑΕ και στα σημεία που τα πουλάνε», ανέφερε σε story στο Instagram.

Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ;
Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ; 9.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.