ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός κάνει δικό του τον Ολλανδό ακραίο Μάαρτεν Βαν Χάρντενερ.

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός κάνει δικό του τον Ολλανδό ακραίο Μάαρτεν Βαν Χάρντενερ.

Οι “πράσινοι” χτίζουν την ομάδα της επόμενης χρονιάς και έκλεισαν Χάρντενερ, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Μετά τα πρώτα του βήματα στην Ολλανδία, ο Βαν Χάρντερεν έπαιξε στην Ιταλία και τη Γαλλία, ενώ το 2014 πήρε μεταγραφή για το γερμανικό πρωτάθλημα και την Φριντρισχάφεν. Επέστρεψε στην Ιταλία όπου έπαιξε σε Ραβένα, Μοντένα, ITAS Τρεντίνο, Σιστέρνα.

Στη συνέχεια έπαιξε στην Τουρκία και στην Ζιραάτ. Ο βαν Χάρντερεν επέστρεψε ξανά στην Ιταλία για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μοντένα και την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά με τη Σιέννα στην Α2 Ιταλίας. Την περασμένη σεζόν ο Ολλανδός ακραίος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Κατέκτησε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων τη σεζόν 2018-2019 και το CEV Cup την ίδια σεζόν.

Μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του στην κατάκτηση του European Golden League το 2012. Καλύτερος ακραίος του Challenge Cup τη σεζόν 2020-2021, καλύτερος σέρβερ τη σεζόν 2018-2019 στο European Golden League, καλύτερος επιθετικός στο CEV Cup τη σεζόν 2018-2019, καλύτερος ακραίος του ιταλικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2016-2017.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.