ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σε λίγες ώρες ξεπουλάει: Το σουβλατζίδικο που φτιάχνει το αριστούργημα «απ’ όλα…άνευ», κλείνει μόλις τελειώσει ο γύρος (Pics)

Δεν έρχεται αυτό σε 'σένα, εσύ πας σε αυτό!

Σε λίγες ώρες ξεπουλάει: Το σουβλατζίδικο που φτιάχνει το αριστούργημα «απ’ όλα…άνευ», κλείνει μόλις τελειώσει ο γύρος (Pics)

Κύριο μέλημά μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση αφού για εμάς ο ικανοποιημένος πελάτης είναι η καλύτερη διαφήμιση». Αυτή η μικρή πινακίδα που θα δεις να κρέμεται στο κατάστημα λέει όλη την αλήθεια για τον «Αχιλλέα». Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στον γνωστό ήρωα του Τρωικού πολέμου, αλλά σε ένα σουβλατζίδικο στον Νέο Κόσμο που παραμένει πιστό σε μια παράδοση που μοιάζει να έχει χαθεί στην υπόλοιπη Αθήνα.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.