ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χωρίς Σλούκα και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Προμηθέα

Χωρίς τους Κώστα Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Προμηθέα.

Χωρίς Σλούκα και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Προμηθέα

Τρία 24ωρα μετά τη μεγάλη πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα και στις εγχώριες υποχρεώσεις του πριν από ταξίδι για την τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (24-26/5).

Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας (10/5, 20:150 στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα έμειναν εκτός οι τραυματίες Κώστας Σλούκας και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα ο Σλούκας ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα του δεξιού του ποδιού, ενώ αντίστοιχα ο Ισπανός φόργουορντ από θλάση στην αριστερή του γάμπα. Αμφότεροι κάνουν καθημερινά θεραπείες και η κατάστασή τους θα εκτιμάται μέρα με την ημέρα.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι λοιπόν η 12άδα των «πρασίνων» για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελείται από τους Καλαϊτζάκη, Βιλντόζα, Μωραΐτη, Μπαλτσερόφσκι, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Μήτογλου και Μαντζούκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.