ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το αντίο της Παυλοπούλου στον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζεις»

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό.

Το αντίο της Παυλοπούλου στον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζεις»

Μετά από μια διετία, η Πηνελόπη Παυλοπούλου αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ουγγαρία και τη Σοπρόν.

«Δύο υπέροχα χρόνια σε αυτή την ομάδα που έγινε οικογένεια. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.. γιατί απλά ο Παναθηναϊκός είναι αλλιώς και δεν μπορείς να το φανταστείς αν δεν το ζεις. Εις το επανιδείν!», έγραψε στο Instagram η διεθνής γκαρντ.

H Παυλοπούλου, που στη διετία της στον Παναθηναϊκό κατέκτησε δύο Κύπελλα, είχε φέτος 9,9 πόντους, 5,3 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Οργισμένη ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την προκλητική διαφήμιση – Εξώδικο στην εταιρεία για προσβολή εμβλήματος και υποκίνηση βίας!
Οργισμένη ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την προκλητική διαφήμιση – Εξώδικο στην εταιρεία για προσβολή εμβλήματος και υποκίνηση βίας! 5.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.