ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεσίκτας για Τερίμ!

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ, μιλώντας σε podcast στην Τουρκία αναφέρθηκε στον Φατίχ Τερίμ ως μία πιθανή επιλογή για τον πάγκο της ομάδας.

Μπεσίκτας για Τερίμ!

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ, μιλώντας σε podcast στην Τουρκία αναφέρθηκε στον Φατίχ Τερίμ ως μία πιθανή επιλογή για τον πάγκο της ομάδας.

Η Μπεσίκτας έχει υπηρεσιακό τεχνικό μετά την αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος από την τεχνική ηγεσία. Ο Τερίμ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και για του χρόνου, αλλά η παρουσία του και την επόμενη σεζόν μόνο σίγουρη δεν είναι.

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ, λοιπόν μίλησε σε podcast και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την υπόθεση προπονητή, κάνοντας λόγο για τρεις Τούρκους τεχνικούς.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 86.623 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως ανέφερε τα τρία ονόματα που έχει στο μυαλό του είναι ο Ενγκίν Φιράτ που είναι στην εθνική της Κένυας, ο Έρολ Μπουλούτ της Κάρντιφ και ο Φατίχ Τερίμ του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.