ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οριστικό: Τότε θα γίνει η συζήτηση για τον Βοτανικό

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Οριστικό: Τότε θα γίνει η συζήτηση για τον Βοτανικό

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου για την ανοιχτή συζήτηση που θα γίνει για το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.

Η διοίκηση του Συλλόγου ανακοινώνει ότι η ανοιχτή συζήτηση που είχε υποσχεθεί για το θέμα της Διπλής Ανάπλησης, θα γίνει την Τρίτη 21 Μαΐου στις 5 μ.μ. στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οργισμένη ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την προκλητική διαφήμιση – Εξώδικο στην εταιρεία για προσβολή εμβλήματος και υποκίνηση βίας!
Οργισμένη ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την προκλητική διαφήμιση – Εξώδικο στην εταιρεία για προσβολή εμβλήματος και υποκίνηση βίας! 5.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρόντας θα είναι και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας που θα τοποθετηθεί σχετικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.