Μπάσκετ

Ένταση με φίλαθλο του Koλοσσού και… “γαλλικά” από Μπαρτζώκα!

Ένταση με φίλαθλο του Koλοσσού και… “γαλλικά” από Μπαρτζώκα!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αντάλλαξε "γαλλικά" με φίλο του Κολοσσού Ρόδου, όμως αυτός που τιμωρήθηκε ήταν ο... δεύτερος!

Ένταση επικράτησε για λίγο στο κλειστό της Ρόδου με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο επίκεντρο καθώς άνοιξε διάλογο με έναν φίλαθλο από την κερκίδα.

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά μετά τον τραυματισμό του Πετρούσεφ, εμφανώς εκνευρισμένος, άνοιξε διάλογο με φίλαθλο από την εξέδρα ανταλλάσσοντας μαζί του μερικά “γαλλικά”!

Αποτέλεσμα αυτού του επεισοδίου ήταν να επικρατήσει ολιγόλεπτη ένταση με τους Μπαφέ και Παπανικολάου να ηρεμούν τα πνεύματα και να η… φωτιά να καταλαγιάζει.

Λίγα λεπτά μετά, αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο που καθόταν ο οπαδός και του ζήτησαν να αποχωρήσει από το γήπεδο.

ερυθρόλευκο» πάγκο, σε ρόλο «πυροσβέστη» ο Παπανικολάου" /> ερυθρόλευκο» πάγκο, σε ρόλο «πυροσβέστη» ο Παπανικολάου" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version