ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Ντύνεται στα πράσινα η Βλαχάκη

Σε ακόμη μια προσθήκη προχωρά η ομάδα βόλει γυναικών του Παναθηναϊκού ντύνοντας στα πράσινα τη μέχρι πρότινος παίκτρια του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνα Βλαχάκη!

Παναθηναϊκός: Ντύνεται στα πράσινα η Βλαχάκη

Ενίσχυσης συνέχεια για τον Παναθηναϊκό!

Οι πράσινες μετά την κατάκτηση του τίτλου αναμένεται να ελληνοποιηθούν ακόμη περισσότερο συγκριτικά με πέρυσι και προχώρησαν σε μια ακόμη μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν!

Έτσι στα πράσινα θα ντυθεί η έμπειρη παίκτρια Κωνσταντίνα Βλαχάκη.

Παναθηναϊκός: Επίσημο και του Έλγκερτ
Παναθηναϊκός: Επίσημο και του Έλγκερτ 2.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει έρθει σε συμφωνία με την Ελληνίδα ακραία, η οποία μαζί με την Μάρετ Γκρόθες και πιθανόν άλλη μία θα αντικαταστήσουν την Καρκάσες που θα αγωνιστεί στην Τουρκία.

Η Βλαχάκη έχει περάσει μία πενταετία από τον Ολυμπιακό (2014-2019) έχοντας πανηγυρίσει πέντε πρωταθλήματα, έξι Κύπελλα, ενώ έχει κατακτήσει το Challenge Cup το 2018 με τα χρώματα της Προύσας. Την φετινή σεζόν επέστρεψε στις «ερυθρόλευκες», με τις οποίες κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας στο Λουτράκι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.