ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Αστείο να μην είναι ο Σλούκας στην πρώτη πεντάδα – Εμείς ξέρουμε ποιος είναι ο MVP»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για την πρώτη πεντάδα της Ευρωλίγκας.

Γιαννακόπουλος: «Αστείο να μην είναι ο Σλούκας στην πρώτη πεντάδα - Εμείς ξέρουμε ποιος είναι ο MVP»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για την πρώτη πεντάδα της Ευρωλίγκας.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Aktor ανέφερε με μήνυμά του στο Instagram:

«Για εμένα, όσο και να μην δίνω καμία βάση γιατί θεωρώ πως είναι στημένα και μηδενικής αξίας όλα αυτά τα βραβεία, το να μην είναι ο Σλούκας στη βασική MVP πεντάδα της Euroleague είναι πάρα πολύ αστείο. Δηλαδή, ο τύπος πήρε επ’ ώμου μια ολόκληρη ομάδα από την 17η θέση στη 2η, προς το παρόν. Και δεν τον έχουν στην πρώτη ομάδα. Κάτι μου βρωμάει, κάτι μου βρωμάει εδώ. Anyway, εμείς ξέρουμε ποιος είναι ο MVP».

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.