Ποδόσφαιρο

Τούρκος δημοσιογράφος: «Ο Τερίμ θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό»

Τούρκος δημοσιογράφος: «Ο Τερίμ θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό»

Για παραμονή του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν μίλησε Τούρκος δημοσιογράφος.

Νέα ρεπορτάζ από την Τουρκία για Παναθηναϊκό και Φατίχ Τερίμ!

Μετά τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου, αλλά και συγκεκριμένα έπειτα από την ήττα από τον Άρη, έκαναν την εμφάνιση τους σενάρια περί αποχώρησης του Τούρκου τεχνικού από τον πάγκο του τριφυλλιού παρά το γεγονός ότι δεν έχει παρθεί ουδεμία απόφαση.

Το συμβόλαιο του Τερίμ λήγει τον Ιούνιο του 2025, όμως ένας πολύ γνωστός δημοσιογράφος, ο Ερτέμ Σενέρ, έδωσε τη δική του εκδοχή για τη συνεργασία του Τερίμ με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, σε podcast στο Youtube το βράδυ της Δευτέρας ισχυρίστηκε με βεβαιότητα πως ο Τερίμ θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και την επομενη σεζόν, παρά τη φημολογία από την Ελλάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version