ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίκη για τη φανέλα και την ψυχολογία στην Τούμπα

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική των playoffs.

Νίκη για τη φανέλα και την ψυχολογία στην Τούμπα

Νίκη για τη φανέλα και την ψυχολογία στην Τούμπα θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός (20:00, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των playoffs.

Oι “πράσινοι” μετά τις δυο σερί ήττες από ΑΕΚ και Άρη, ουσιαστικά, αλλά όχι μαθηματικά, είναι εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσουν καθώς θέλουν να είναι… ήρεμοι αναφορικά με τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο τριφύλλι, άπαντες είναι συσπειρωμένοι μετά και το δείπνο που παρέθεσε σε παίκτες και τεχνικό τιμ ο Φατίχ Τερίμ και η προσπάθεια που θα γίνει για τη νίκη είναι τεράστια.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.653 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τούρκος τεχνικός, εν θα έχει διαθέσιμους τον τραυματία Ιωαννίδη, αλλά και τον Βέρμπιτς που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης τόσο ο Αϊτόρ, ο οποίος έγινε πατέρας και απουσιάζει με ειδική άδεια, όσο και ο Τζούρισιτς, ο οποίος έμεινε εκτός για λόγους τακτικής.

Παναθηναϊκός (Τερίμ, 4-3-3): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ – Τσέριν, Πέρεθ, Μπακασέτας – Μαντσίνι, Μπερνάρ, Σπόραρ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.