Μπάσκετ

Αταμάν: «Δε θυμάμαι πότε πήρα το βραβείο του καλύτερου προπονητή, θυμάμαι όμως το back to back με την Εφές»

Αταμάν: «Δε θυμάμαι πότε πήρα το βραβείο του καλύτερου προπονητή, θυμάμαι όμως το back to back με την Εφές»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το επερχόμενο Final-4 και αποκάλυψε ποιον ψήφισε για προπονητή της σεζόν στη Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν: 

«Πιστέψτε με ότι για εμένα το μόνο που είναι σημαντικό είναι να κατακτήσω τον τίτλο, γιατί, τελικά, όλοι θα είναι χαρούμενοι με αυτό. Ήμουν προπονητής της χρονιάς. Δεν θυμάμαι, όμως, όταν ήμουν προπονητής της χρονιάς, γιατί μου έδωσαν το βραβείο αυτό. Δεν το θυμάμαι αυτό, αλλά θυμάμαι τον back to back τίτλο με την Εφές. 

Η μόνη πρόταση, ωστόσο, που θέλω να κάνω στη Euroleague είναι ότι όταν κάνετε αυτές τις επιλογές, νομίζω ότι αυτό θα είναι για το μέλλον, για να κάνουμε κάτι διαφορετικό και από την κουλτούρα, γιατί με την επιλογή ενός τέτοιου προπονητή, ο οποίος είναι παλιός μου φίλος, για να είναι προπονητής της χρονιάς. Είναι κάτι ειλικρινά που επέλεξα, τον καλύτερό μου φίλο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς για τις προσπάθειές του.

Οπότε, νομίζω ότι πολλοί-πολλοί από τους φίλους μας, επέλεξαν τους καλύτερούς τους φίλους, αλλά με όλον τον σεβασμό στον Τσους, συγχαρητήρια σε αυτόν, και 

ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που τους άρεσε η δουλειά που έκανα φέτος, να πάρω τον Παναθηναϊκό από τη 17η θέση και να τον πάω στη 2η θέση της κανονικής διάρκειας και στο Final 4».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version