ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Final 4: Ακυρώνεται το μεγάλο event στο ΟΑΚΑ λόγω… τηλεοπτικών

Δεν θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο event που ήθελε να ετοιμάσει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ για το Final 4.

Final 4: Ακυρώνεται το μεγάλο event στο ΟΑΚΑ λόγω… τηλεοπτικών

Άκυρο στο πλάνο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ανοίξει το ΟΑΚΑ και να στήσει γιγαντοοθόνες προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να μπορέσουν να δουν μέσα από το κλειστό, τους αγώνες του Final Four στο Βερολίνο, έβαλε η σύμβαση της EuroLeague με τη συνδρομητική τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, η σύμβαση που έχει υπογραφεί ανάμεσα στη Nova και τη EuroLeague απαγορεύει τη μετάδοση αγώνων σε δημόσιους χώρους. Έτσι, το event που ήταν έτοιμη να οργανώσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ δε θα πάρει σάρκα και οστά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.