ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλούκας: «Παναθηναϊκός, Ρεάλ οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ευρώπη – Το πιο ξεχωριστό F4 της καριέρας μου»!

Όλα όσα ανέφερε ο Κώστας Σλούκας.

Σλούκας: «Παναθηναϊκός, Ρεάλ οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ευρώπη - Το πιο ξεχωριστό F4 της καριέρας μου»!

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είπε μεταξύ άλλων πως «πάντα είχα και έχω κίνητρο και ακόμη είμαι διψασμένος» ξεκαθαρίζοντας πως «Ο Παναθηναϊκός και η Ρεάλ είναι οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ευρώπης».

Στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να τονίσει τα κοινά σημεία επαφής που έχει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και με τον Εργκίν Αταμάν, ενώ στάθηκε αρκετά στην απίστευτη στήριξη που έλαβε από όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού από την πρώτη ημέρα.

Η εμπειρία σε Final Four τού επιτρέπει να γνωρίζει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει, αλλά και, όπως λέει χαρακτηριστικά, «να αφήνω το παιχνίδι να έρθει σε μένα, δίχως να το ζορίζω». Ο Κώστας Σλούκας αναλύει ακόμη τι απαιτεί ένα νοκ-άουτ ματς όπως ο επερχόμενος ημιτελικός με τη Φενέρ Και παρότι θεωρεί ήδη «μεγάλο βήμα» την παρουσία στο Final Four, δεν παρέλειψε και την περίφημη ατάκα περί του «φαγητού», που… ανοίγει την όρεξη για περισσότερα.

Χαμός στο Βερολίνο: Τόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένονται στο final 4!
Χαμός στο Βερολίνο: Τόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένονται στο final 4! 3.604 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.