ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Διαθέσιμα από αύριο (16/5) το μεσημέρι τα εισιτήρια για Ολυμπιακό

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα μπορούν από την Πέμπτη (16/5) στις 2 μ.μ. να προμηθευτούν τα εισιτήρια του κυριακάτικου (19/5) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπως έγινε γνωστό.

Παναθηναϊκός: Διαθέσιμα από αύριο (16/5) το μεσημέρι τα εισιτήρια για Ολυμπιακό

Αυλαία στα φετινά playoffs της Stoiximan Super League και κατ’ επέκταση στο πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος υποδέχεται την προσεχή Κυριακή (19/5) τον Ολυμπιακό, για την 10η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, στη Λεωφόρο.

Με την ΠΑΕ να ενημερώνει τους οπαδούς του «τριφυλλιού» ότι από αύριο (16/5) στις 14:00 θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους και να εξασφαλίσουν την θέση τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το αιώνιο ντέρμπι.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι από τις 9 Απριλίου είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα gov.gr Wallet (Sports Tickets Gov.gr Wallet) που δίνει τη δυνατότητα ταυτοποίησης των εισιτηρίων διαρκείας και των απλών εισιτηρίων, στο πλαίσιο της κυβερνητικής απόφασης για το νέο τρόπο εισόδου στα γήπεδα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο γήπεδο είναι η ταυτοποίηση στοιχείων των κατόχων εισιτηρίων. Υπενθυμίζεται ότι έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου η διαδικασία ταυτοποίησης είναι προαιρετική.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.641 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους, σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής των play offs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την Κυριακή 19/5 στις 8 μ.μ. στο «Απόστολος Νικολαΐδης», τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 2 μ.μ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.