ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αρνητικό ρεκόρ 27 μηνών οι τρεις σερί ήττες

Kάτι παραπάνω από δύο χρόνια είχε να γνωρίσει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Αρνητικό ρεκόρ 27 μηνών οι τρεις σερί ήττες

Συνέχεια στις κακές του εμφανίσεις έδωσε ο Παναθηναϊκός καθώς γνώρισε νέα και αυτή τη φορά βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ με σκορ 4-1 στην Τούμπα, πέφτοντας στην 4η θέση.

Αυτή ήταν η 3η διαδοχική για το τριφύλλι το οποίο κινδυνεύει σοβαρά να χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο αν δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό ή ακόμη και αν δεν κατακτήσει το Κύπελλο.

Το… φαινόμενο “3 σερί ήττες” για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, εμφανίστηκε έπειτα από 27 μήνες! Συγκεκριμένα για να εντοπιστεί αυτό το αρνητικό ρεκόρ θα πρέπει να γυρίσουμε στο 2022, όταν από τις 29 Ιανουαρίου μέχρι και τις 6 Φεβρουαρίου εκείνης της σεζόν οι πράσινοι είχαν χάσει κατά σειρά από Αστέρα Τρίπολης (0-1) εντός έδρας, ΟΦΗ (3-2) και ΠΑΟΚ (2-1).

Φεύγει ο Κωνσταντέλιας από τον ΠΑΟΚ – Οριστικό deal, εκεί πηγαίνει
Φεύγει ο Κωνσταντέλιας από τον ΠΑΟΚ – Οριστικό deal, εκεί πηγαίνει 177.314 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.