ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μάγκνουσον, η επιστροφή!

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον 8 μήνες μετά τον τραυματισμό του προπονήθηκε.

Μάγκνουσον, η επιστροφή!

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον 8 μήνες μετά τον τραυματισμό του προπονήθηκε.

Ο Ισλανδός στόπερ είχε τραυματιστεί σοβαρά (χιαστό) στα τέλη Σεπτεμβρίου και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σήμερα, 8 μήνες μετά μπήκε για πρώτη φορά στην προπόνηση της ομάδας. Ο έμπειρος στόερ ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος, συμμετέχοντας και σε άσκηση με μπάλα.

Κατά τα λοιπά οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 86.678 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και κυκλοφορία μπάλας ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Στο πρόγραμμα επέστρεψε και ο Βέρμπιτς. Αντίθετα με ατομικό συνέχισε ο Ιωαννίδης, ενώ απουσίασε με άδεια ο Αϊτόρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.