ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: O Πορτογάλος Γκοντίνιο θα σφυρίξει στο ντέρμπι

Η ΚΕΔ έκανε γνωστούς τους διαιτητές για την αναμέτρηση της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των playoffs στη Stoiximan Super League.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: O Πορτογάλος Γκοντίνιο θα σφυρίξει στο ντέρμπι

Η ΚΕΔ έκανε γνωστούς τους διαιτητές για την αναμέτρηση της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των playoffs στη Stoiximan Super League.

Μπορεί η τελευταία αγωνιστική των playoffs, να μην απασχολεί βαθμολογικά τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ένα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, πάντοτε έχει το δικό του ενδιαφέρον.

Στη Λεωφόρο λοιπόν θα σφυρίξει, ο Πορτογάλος Γκοντίνιο, που θα έχει βοηθούς τους Τεϊσέιρα και Μπρας, ενώ στο VAR θα καθίσει ο Εστέβες, με τον Ευαγγέλου 4ο διαιτητή.

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

  • Διαιτητής: Γκοντίνιο
  • Βοηθοί: Τεϊσέιρα, Μπρας
  • VAR: Εστέβες, Κωνσταντίβου
  • Τέταρτος: Ευαγγέλου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.