ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Aυτή είναι η αγαπημένη φάση του Λεσόρ από τη φετινή σεζόν στη Euroleague

Ο Ματίας Λεσόρ επέλεξε την αγαπημένη του φάση από την φετινή Euroleague.

Παναθηναϊκός: Aυτή είναι η αγαπημένη φάση του Λεσόρ από τη φετινή σεζόν στη Euroleague

Η φάση που γύρισε το «κουμπί» για τον Παναθηναϊκό στη φετινή Euroleague είναι η αγαπημένη του Ματίας Λεσόρ!

Μέσω ενός βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media της διοργάνωσης, ο Γάλλος σέντερ κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερις φάσεις του «τριφυλλιού» το αγαπημένο του… play!

Αυτές ήταν το «σπάσιμο αστραγάλων» του Ναν στον Τζαμπάρι Πάρκερ στο ματς με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, η επιβλητική τάπα του Τζέριαν Γκραντ στον Σμιθ στην αναμέτρηση με τη Βίρτους, το τρίποντο του Μάριους Γκριγκόνις στη νίκη στο Μονακό, αλλά και το δικό του κάρφωμα στο «πρόσωπο» του Πουαριέ κόντρα στη Ρεάλ!

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά ο Λεσόρ, επέλεξε στο νούμερο 1, το buzzer beater του Γκριγκόνις, λέγοντας ότι: «ήταν η στιγμή που μας άλλαξε τη σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.