ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Είμαι τυχερός που έχω τον Σλούκα -Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα»

Τυχερό χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Εργκίν Αταμάν για το γεγονός ότι έχει στον Παναθηναϊκό ΑΚTOR τον Κώστα Σλούκα. Ο Τούρκος τεχνικός επεσήμανε το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Έλληνα άσου καθώς μπορεί μέσω αυτού να μεταδώσει την νοοτροπία του και στους άλλους παίκτες, ενώ υπογράμμισε ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι επιτυχημένος ο Παναθηναϊκός και χαρούμενοι οι οπαδοί του.

Αταμάν: «Είμαι τυχερός που έχω τον Σλούκα -Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Eurohoops»

Για την άνοδο του Παναθηναϊκού από την 17η θέση στην 2η της Ευρωλιγκας:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που αλλάζω τη μοίρα ενός συλλόγου. Το ίδιο έκανα στη Σιένα, τη Μπεσίκτας, τη Γαλατασαράι, στην Εφές».

Για το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας:

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η σκληράδα στην άμυνα, που μας έκανε ίσως την καλύτερη αμυντική ομάδα στη διοργάνωση».

Για τα 6 ευρωπαϊκά:

«Μου αρέσει να ζω τη στιγμή, τα αισθήματα του παρόντος. Γι’ αυτό τρέφω μεγάλο σεβασμό στο κλαμπ και κάθε φορά που ερχόμουν εδώ ως αντίπαλος, ήταν εκπληκτικό να βλέπω αυτές τις αφίσες, όλη την παράδοση του Παναθηναϊκού. Τη μέρα της παρουσίασής μου εξήγησα πόσο περήφανος είμαι που είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού και θα κάνω τα πάντα ώστε ο σύλλογος να είναι και πάλι πετυχημένος, όπως στο παρελθόν».

Για τις υψηλές προσδοκίες:

«Γνώριζα από τότε που αποδέχθηκα την πρόταση του Παναθηναϊκού τις προσδοκίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Από την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ είδα και την ανυπομονησία του κόσμου, επειδή υπάρχει μεγάλη παράδοση σε αυτό το κλαμπ… Φυσικά, μου χαρίζει αυτοπεποίθηση ότι, ως χαρακτήρας, δεν φοβάμαι ποτέ, δεν τα παρατάω ποτέ».

Για τον Κώστα Σλούκα:

«Επειδή έχω την τύχη να έχω σε αυτή την ομάδα τον Κώστα Σλούκα. Έχει πολλή εμπειρία, την ίδια αυτοπεποίθηση και σεβασμό προς εμένα και όλα τα μέλη της ομάδας. Συνεπώς, είναι εύκολο να μεταδώσω τη νοοτροπία μου μέσω του Κώστα στους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί και άρχισαν να πιστεύουν σε ό,τι κάνουμε μετά τα μέσα της χρονιάς. Έπειτα από κάθε νίκη λέγαμε στα αποδυτήρια πως θα προκριθούμε στο Final Four».

Για την περίφημη ατάκα πως αν ο Παναθηναϊκός δεν πάει Final Four δεν θα συνεχίσει στην ομάδα:

«Στη σειρά με τη Μακάμπι όλοι μας κάναμε λάθη, ειδικά στο πρώτο ματς, στο ΟΑΚΑ. Κι εγώ δεν αντέδρασα σωστά, όμως μαθαίνω κάτι από κάθε παιχνίδι μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.