ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα

Ο Χρήστος Κόντης καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Κυριακής.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα

Ο Παναθηναϊκός με τον Χρήστο Κόντη στο τιμόνι πλέον θέλει το 2/2 για να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του παρουσία και να κατακτήσει το Κύπελλο.

Ο Έλληνας τεχνικός ξέρει πολύ καλά την ομάδα και ήταν ο ιδανικός γι αυτή την θέση αυτή τη χρονική στιγμή.

Ενόψει Κυριακής καταστρώνει τα πλάνα του και όπως όλα δείχνουν σκέφτεται να κάνει σίγουρα μια αλλαγή, με τον Γερεμέγεφ να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 4.779 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τις υπόλοιπες αλλαγές όλα θα φανούν μετά τη σημερινή προπόνηση, καθώς στην πρώτη του προπόνηση με το Τριφύλλι ο Κόντης κράτησε κλειστά χαρτιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.