ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρόκριση μέσω παράτασης στα ημιτελικά και τώρα… BΕΡΟΛΙΝΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Έχοντας το μυαλό στο Final Four του Βερολίνου ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε μια κακή εμφάνιση στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ και χρειάστηκε να νικήσει τον δικέφαλο στην παράταση με σκορ 99-96 , παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Αποβολή με δυο τεχνικές ποινές για τον Εργκίν Αταμάν, αποβλήθηκε με 5ο φάουλ σε αμφισβητούμενο επιθετικό φάουλ ο Ναν.

Πρόκριση μέσω παράτασης στα ημιτελικά και τώρα... BΕΡΟΛΙΝΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Έχοντας το μυαλό στο Final Four του Βερολίνου ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε μια κακή εμφάνιση στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ και χρειάστηκε να νικήσει τον δικέφαλο στην παράταση με σκορ 99-96, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Αποβολή με δυο τεχνικές ποινές για τον Εργκίν Αταμάν, αποβλήθηκε με 5ο φάουλ σε αμφισβητούμενο επιθετικό φάουλ ο Ναν.

Κορυφαίος για το τριφύλλι ο Κέντρικ Ναν, που πέτυχε 25 πόντους, κομβικός ο Γκραντ με 19 σημαντικό τρίποντο από Γκριγκόνις στην παράταση με το οποίο ο Παναθηναϊκός κλείδωσε το ματς.

Στην αναμέτρηση ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά και στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου βρέθηκε να προηγείται με σκορ 15-10 με τον ΠΑΟΚ να αντιδρά παίρνοντας προβάδισμα, το οποίο “έσβησε”  το τριφύλλι πηγαίνοντας μπροστά με 29-22 στη 2η περίοδο.

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Ζεστοί» έξω από τα 6,75μ. οι «Πράσινοι» στο ξεκίνημα" />

Εκεί οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις και με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Πόρτερ, ισοφάρισαν αρχικά (36-36) και πήγαν στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ 49-44.

Πεντάποντο» στην εκπνοή του ημιχρόνου, «φλέγεται» το "Παλατάκι"" />

Ο ΠΑΟΚ στο 3ο δεκάλεπτο συνέχισε να προηγείται για αρκετή ώρα με τον Φρίντρικσον να έχει μπει στην εξίσωση και τους Ναν, Γκραντ να κρατούν ζωντανό τον Παναθηναϊκό επιθετικά, αλλά και τον Μήτογλου να βοηθά και στην άμυνα για το 67-61 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε ένα ντεμαράζ για να επανέλθει αφού οι γηπεδούχοι φτάνοντας στους 11 πόντους (79-68) είχαν μεγάλο πλεονέκτημα. Το τριφύλλι ροκάνισε τη διαφορά και με ένα επί μέρους 19-9 ισοφάρισε σε 87-87 και οι δυο ομάδες πήγαν στην παράταση, με τον Ναν, να έχει αποβληθεί μετά από ένα αυστηρό επιθετικό φάουλ που του χρεώθηκε.

Πράσινοι»" />

Στο έξτρα πεντάλεπτο ο Παναθηναϊκός ήταν πιο σοβαρός και κατάφερε να χτίσει προβάδισμα πέντε πόντων με Γκραντ και Λεσόρ για το τελικό 99-96.

Πράσινους» στην παράταση" /> Πράσινους» στην παράταση" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.