ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χτυπήθηκε 13χρονος έξω από το Παλατάκι που έβγαζε φωτογραφίες με παίκτες του Παναθηναϊκού

Σκηνές ντροπής.

Χτυπήθηκε 13χρονος έξω από το Παλατάκι που έβγαζε φωτογραφίες με παίκτες του Παναθηναϊκού

Πολλά παιδιά περίμεναν για αυτόγραφα και φωτογραφίες παίκτες και των δυο ομάδων. Όταν ένας εξ αυτών, ηλικίας 13 ετών, έγινε αντιληπτός ότι έβγαζε φωτογραφίες με παίκτες του Παναθηναϊκού δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο.

Η μητέρα του προσπάθησε να μπει στη μέση, το παιδί σοκαρισμένο από την επίθεση έβαλε τα κλάματα και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για να ηρεμήσει τον έβαλαν στα αποδυτήρια…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.