ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Και όμως, παίκτης από το “πράσινο” ρόστερ δεν έχει χάσει ΠΟΤΕ από τον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 20:00 τον Ολυμπιακό στο "Απόστολος Νικολαιδης" έχοντας στην αποστολή έναν ποδοσφαιριστή που δεν ξέρει τι σημαίνει ήττα από την ομάδα του Πειραιά

Παναθηναϊκός: Και όμως, παίκτης από το

Τελευταία στροφή στο πρωτάθλημα φέτος για τον Παναθηναϊκό ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο έχει μεγάλο κίνητρο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το τριφύλλι υποδέχεται τον αιώνιο αντίπαλο στις 20:00 και θέλει μόνο τη νίκη για να εξασφαλίσει πριν τον τελικό Κυπέλλου το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Με τον Χρήστο Κόντη στην άκρη του πάγκου του ο Παναθηναϊκός θέλει να αλλάξει την ψυχολογία του με ακόμη μια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό φέτος, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει ανακοινώσει την αποστολή στην οποία υπάρχει ένας παίκτης που δεν έχει χάσει ποτέ απέναντι στους Πειραιώτες.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.717 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο λόγος για τον Μπενιαμιν Βερμπιτς!

Ο Σλοβένος εξτρέμ του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει τους ερυθρόλευκους για εύκολη φορά στην καριέρα του, αλλά δύσκολα να ξεκινήσει βασικός από τον πάγκο.

Στις πέντε προηγούμενες φορές που έχει βρεθεί στην αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό ο Βερμπιτς μέτρα συνολικά δύο νίκες (στη μία όντας παίκτης της Ντινάμο Κιέβου) και τέσσερις ισοπαλίες (η μία κατέληξε νίκη για τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι).

Μάλιστα έχει σκοράρει και ενα γκολ μέσα στο Καραϊσκάκη στο 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου στο Europa League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.