ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο Πεδίον του Άρεως το συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού, κατά της διοίκησης της ΠΑΕ.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως

Λίγο μετά τις 15:00 ξεκίνησε στο Πεδίον του Άρεως, το συλλαλητήριο που κάλεσε η Θύρα 13, κατά της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι οπαδοί του τριφυλλιού, ξεκίνησαν μια πορεία από το σημείο και ζητούν την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο κόσμος του Τριφυλλιού ζητάει από τον Γιάννη Αλαφούζο να πουλήσει τις μετοχές του στην ΠΑΕ και να αποχωρήσει από τον σύλλογο, καλώντας όλους τους φίλους της ομάδας να συγκεντρωθούν σήμερα (19/5) στις 3 το μεσημέρι στο Πεδίο του Άρεως, πριν… ανηφορίσουν με προορισμό το γήπεδο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.637 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έχει κλείσει με τον κόσμο να τραγουδά συνθήματα κατά του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, αλλά και της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ενώ ακούστηκε και το σύνθημα “Ελεύθερο σε θέλουμε Παναθηναϊκέ”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.