ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φωτορεπορτάζ: Το μαζικό συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού (pics)

Δείτε φωτογραφίες από το μαζικό συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Φωτορεπορτάζ: Το μαζικό συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού (pics)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το μεγάλο συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού κατά της διοίκησης του τριφυλλιού.

Με συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου, πανό και διαμαρτυρίες για τη σημερινή κατάσταση που δεν επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να είναι αντάξιος του μεγέθους του, απάντησε ο κόσμος που έφτασε τις 8.000 τουλάχιστον. Σε μια πορεία που διήρκεσε σχεδόν 3 ώρες εξέφρασε τη διαμαρτυρία του ζητώντας νέα διοίκηση, δηλαδή αποχώρηση της σημερινής διοίκησης από τα παναθηναϊκά δρώμενα.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε περίπου στις 15:00 στο Πεδίον του Άρεως, με χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού να ξεκινάνε να ανεβαίνουν για το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» όπου το Τριφύλλι υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 20:00.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 4.848 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε φωτογραφίες από το μαζικό συλλαλητήριο και την πορεία των οπαδών της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.