ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Στροφή» στον τελικό Κυπέλλου

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο τελευταίο ματς της σεζόν που είναι ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Άρη.

Παναθηναϊκός: «Στροφή» στον τελικό Κυπέλλου

To πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, όχι όμως και η σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» έβγαλαν ξανά τα… μάτια τους, αφού για μια ακόμη φορά φέτος «αυτοκτόνησαν» στη Λεωφόρο, επιτρέποντας στον Ολυμπιακό να κάνει το εις βάρος του 2-0, 2-2 και να φύγει από το «Απόστολος Νικολαϊδης» με την 3η θέση, στερώντας από το «τριφύλλι» την ευκαιρία να πάει με ηρεμία και χωρίς άγχος στον τελικό Κυπέλλου.

Πλέον ο Παναθηναϊκός μετά και την απώλεια της 3ης… ευρωπαϊκής θέσης, πηγαίνει στον Βόλο το Σάββατο (25/5) για να αντιμετωπίσει τον Άρη σε ένα ματς κομβικής σημασίας το οποίο εκτός από το «ταμείο» της σεζόν θα παίξει και καθοριστικό ρόλο και στην αρχή, αλλά και την εξέλιξη της επόμενης.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.678 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο να καλείται να «συμμαζέψει» ό,τι μαζεύεται ο Παναθηναϊκός έχει την υποχρέωση να κατακτήσει το Κύπελλο που θα δώσει το δεύτερο καλύτερο εισιτήριο για την Ευρώπη.

Η προετοιμασία ξεκινά άμεσα για τον τελικό Κυπέλλου και ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει αγωνιστικά προβλήματα. Χουάνκαρ, Μπερνάρ και Τσέριν, δεν θα χάσουν τον τελικό παρά το γεγονός ότι αντικαταστάθηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στην εξίσωση θα μπει και ο Φώτης Ιωαννίδης που τις τελευταίες ημέρες προπονείται ατομικά, ενώ στη διάθεση του Κόντη θα είναι και ο Μλαντένοβιτς που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι, καθώς είχε συμπληρώσει κάρτες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.