ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Nαν: «Το ΟΑΚΑ χρειάζεται ένα ακόμη λάβαρο – Ήταν εύκολη η απόφαση να ανανεώσω»

Ο Κέντρικ Ναν, με δηλώσεις του στο Eurohoops αναφέρθηκε στον υπέροχο κόσμο του Παναθηναϊκού, την εύκολη απόφαση για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και την... ανάγκη που έχει το ΟΑΚΑ για ένα ακόμη λάβαρο!

Nαν: «Το ΟΑΚΑ χρειάζεται ένα ακόμη λάβαρο - Ήταν εύκολη η απόφαση να ανανεώσω»

Έτοιμος να δώσει τα πάντα προκειμένου να φέρει το 7ο, ή ακόμη και το… όγδοο ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ΟΑΚΑ, δήλωσε στο Eurohoops o Κέντρικ Ναν!

Ο πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού για τη φετινή σεζόν μίλησε στο Eurohoops, για το Final Four του Βερολινου, την ανανέωση του συμβολαίου του, το ενδεχόμενο επιστροφής στο ΝΒΑ, αλλά και το… λάβαρο, που θέλει να προστεθεί στον ουρανό του ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά:

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο το Final Four: «Σημαίνει πολλά, δείχνει το πόσο ανταγωνιστικός είμαι και πώς μπόρεσα να ανεβάσω την ομάδα. Έφερα μία επιπλέον κουλτούρα νικητή στην ομάδα, δέθηκα με τους συμπαίκτες μου και μπορέσαμε να κερδίσουμε. Δε νομίζω ότι υπάρχουν φαβορί. Ουδέτερο γήπεδο. Είναι μόνο ένα ματς, όλοι έχουν την ίδια ευκαιρία»

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν ήταν δύσκολο καθόλου να υπογράψω το νέο συμβόλαιο. Είναι απόλαυση να παίζω σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, παίζω στο υψηλό επίπεδο, με εξαιρετικούς συμπαίκτες στα αποδυτήρια, με τους οποίους απολαμβάνω να αγωνίζομαι και με τους οποίους έχουμε δεθεί. Επομένως, δεν ήταν δύσκολο. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν οι συζητήσεις με την οικογένειά μου, γιατί θα πρέπει να φύγει από την πατρίδα για δυο ακόμα χρόνια. Αλλά ήταν για το καλό μου και είναι χαρούμενοι με αυτό»

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στο ΝΒΑ: «Ακόμα είναι ο πρώτος στόχος μου το ΝΒΑ. Θα ήταν τιμή μου να επιστρέψω. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις»

Για το αν εισπράττει σεβασμό και από φιλάθλους άλλων ελληνικών ομάδων: «Το κάνουν. Το κάνουν πολύ. Και αυτό με εξέπληξε λίγο, γιατί ξέρω το μίσος που υπάρχει για τις άλλες ομάδες. Όμως, οι άλλοι φίλαθλοι σίγουρα μου δείχνουν την αγάπη τους. Από την Σερβία, την Τουρκία. Είναι τιμή μου, είναι τιμή μου που παίζω στην Ευρώπη και δείχνω το ταλέντο μου»

Για τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό: «Θέλω να φέρω την Ευρωλίγκα στην ομάδα. Πολλές φορές. Χρειάζεται ένα ακόμα εδώ πάνω. Να γίνουν επτά ή οκτώ ίσως»

To OAKA χρειάζεται ένα λάβαρο»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.